Hoppa till innehåll
Hem » Webshop

Webshop

Webshop

Välkommen till vår webshop! 

I vår webshop har vi samlat allt för dig som vill lära dig spela saxofon, eller utveckla ditt spel. Här finns självklart Saxofonboken, fylld med övningar, låtar och tips för dig som vill börja spela saxofon, eller som spelat ett tag och vill utveckla dig på ditt instrument.

Saxofonboken har snabbt blivit en favorit bland saxofonlärare och elever och används i kulturskolor i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Nederländerna.  

I vår shop finns också fler böcker med noter och övningar för saxofon, till exempel etyder samt skalor- och teknikövningar. 

För dig som vill inspireras så kommer vi också sälja skivor med musik av och med saxofonbokens författare Jonas Knutsson och Kristin Uglar. 

Lycka till med spelandet, önskar 

Jonas och Kristin

Vill du beställa från KOMMUN i Sverige erbjuder vi e-faktura och pappersfaktura (fakturaavgift 39 kr. inkl. moms) Mejla in beställningen via kontaktformuläret. Uppge leveransadress och hur ni önskar fakturering.

Notebutikken.no er vår forhandler i  NORGE. Bestill her.

Jälleenmyyjämme Suomessa on Soitin Laine. Tilaa tästä.

Alla priser är angivna inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och reserverar oss för eventuella felskrivningar. 

Saxofonboken -Saxofonbok för nybörjare